Om företaget

Maxa Kommunikation AB drivs av mig; Katarina Rhensbo, kommunikationsstrateg, skribent och projektledare. Med över 20 års erfarenhet inom kommunikationsbranschen, kan jag hjälpa till med allt från innehåll i sociala kanaler till att driva varumärkesprojekt. Behöver du en Facebook-annons eller se till att företagets kommunikation håller ihop både internt och externt?
Hör av dig.

Streck

Pang för pengarna!

Min ambition är att du ska känna att dig trygg med att jag levererar det du vill ha med hög kvalitet, till rätt pris och enligt tidplan. Oavsett vad det handlar om, är min utgångspunkt att vi ska maxa insatsen. Jag kallar det att du får ”Pang för pengarna!”

Stöd inom många områden

Vi börjar med att gå igenom vad du behöver hjälp med, sedan genomför jag uppdraget själv eller tar hjälp av andra.

Jag kan avlasta dina medarbetare inom till exempel kommunikation, marknad, affärsutveckling, administration och ekonomi.

Utifrån vad vi ska göra och budget, kommer vi överens om min insats, så hör av dig!

Läs mer om;

Vad jag kan hjälpa dig med

Kontakta mig

Mina uppdrag

Intern/extern kommunikation | Digital marknadsföring | Strategi | Kommunikationsplan | Grafisk profil | Text | Sociala kanaler | Intranät | Hemsida | Projektledning | Varumärkesplattform| Affärsutveckling